Haar krullen zonder hitte

Je haar krullen met een krul- of stijltang is harstikke mooi, maar die hitte is super slecht voor je haar. Er zijn gelukkig genoeg andere manieren om je haar te krullen zonder schade achterlaten!  

Haarband 

Pak een haarband en doe je haar hier omheen. Hoe strakker je het haar om de band doet, hoe strakker de krullen. Laat dit een paar minuten zitten of slaap ermee voor het beste resultaat.  

T-shirt 

Wat je met de haarband doet kan ook met een T-shirt. Zorg wel dat van tevoren je haar gewassen en nog een beetje vochtig is. Rol het shirt helemaal op en maak de uiteindes aan elkaar vast met een elastiekje. Gooi vervolgens al je haar naar voren en verdeel je haar in verschillende plukken. Rol deze plukken om het T-shirt en slaap hier een nachtje mee. Je wordt wakker met een bos krullen! 

Vlechten 

Je haar vlechten is zeker al een bekende bij velen. Als je dit doet voor het slapen heb je de volgende dag een mooie slag in je haar. Voor het mooiste resultaat is het om 2 staartjes te maken die je invlecht, zo heb je nog betere krullen de volgende ochtend.  

Sok 

Een item dat je ook kan gebruiken voor ideale krullen is… je sok! Je maakt de krullen door de sok op te rollen van buiten naar binnen zodat je een rondje hebt. Maak vervolgens een hoge staart bovenop je hoofd, vouw de sok om je staart en houdt het bij het einde van je haar. Deel vervolgens je haar door tweeën en rol de sok naar boven. Je haar komt helemaal om de sok te zitten en zet het vervolgens vast met een elastiekje. Slaap er een nachtje mee en de volgende dag ben je een krullenbol! 

Kleine knotjes 

Misschien heb je het wel is voorbij zien komen bij Rihanna, maar ook dit is een bekende manier om krullen te maken. Maak super veel kleine knotjes op je hoofd, totdat elke haarpluk in een knotje zit. Ook moet je hier mee slapen… Heel lekker ligt het misschien niet, maar het is het zeker wel waard! 

Sharing is caring