Zelf nepsproetjes maken

Sproeten worden steeds meer een trend. Niet iedereen heeft sproeten, maar wil deze wel. Sproetjes zijn dus weer helemaal in en veel mensen gebruiken creatieve manieren om deze zelf te maken met make-up producten. Sproeten geven je gezicht een zomerse touch en meer kleur. Als je niet gezegend bent met deze sproetjes, dan zijn deze neppe sproetjes tips echt wat voor jou! 

Wenkbrauw potlood 

Wenkbrauw producten zoals een potlood of poeder zijn vaak gemaakt van natuurlijke kleuren die goed passen bij je huid- en haarkleur. Met een wenkbrauwpotlood kan je ook makkelijk spelen met verschillende soorten groottes. Je kan de sproeten makkelijk zelf maken en ze blijven vaak goed zitten. 

Eyeliner 

Naast de wenkbrauwproducten, kan je ook een eyeliner gebruiken. Deze is te koop in een bruine tint en kan je ideaal gebruiken voor fake freckles. Een waterproof-versie zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je nepsproetjes.  

Zelfbruiner 

Een andere makkelijke en bekende manier op nepsproeten bij jezelf te maken is zelfbruiner. Je moet wel oppassen met deze manier, want dit krijg je er niet heel makkelijk weer vanaf. 

Spray de zelfbruiner op een schaaltje en dip een satéprikker of ander puntje in de zelfbruiner. Vervolgens kan je de stippen gaan aanbrengen op je gezicht. Dit moet je even laten zitten en na een paar uur kan je dit afwassen.  

Freckle pen 

De makkelijkste manier is misschien toch wel de freckle pen. Deze pen maakt sproetjes en je hebt ze in allerlei verschillende kleuren. Deze pennen zijn zo gemaakt dat je erg veel verschillende kleuren sproeten kan maken. Tegenwoordig zijn ze bij veel drogisten te vinden! 

Sharing is caring