Koelkast van Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten. Hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond zijn vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! Inmiddels heeft Danny een mooie eigen zangcarrière en was hij geregelt op tv te zien met het programma Lieve Frogers. Naast een drukke carrière geniet Danny volop van zijn tijd thuis en maakt hij het voor zijn visite graag gezellg. Fit at Home was op bezoek bij Danny en nam een kijkje in de koelkast van deze gastvrije zanger.

Wat mag er niet ontbreken in jouw koelkast?

Wat er zeker niet mag ontbreken in mijn koelkast, is denk ik toch wel een lekkere goede wijn. Als ik de hele dag aan het werk ben geweest en onze kleine meid ligt lekker op bed, dan vinden we het heerlijk om nog even samen een wijntje te drinken… of twee haha

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik ben echt een snoeperd! Ik probeer dat dan ook zo min mogelijk in huis te halen, want als ik zie dat het in de koelkast staat voor mij dan moet het ook op.

Wat voor een eter ben jij?

Ik ben echt een alleseter! En gelukkig maar, want daardoor hebben we ook lekker veel variatie in de keuken! We zijn nu enorm fan van HelloFresh die superlekkere gerechten hebben voor het hele gezin. Dat helpt echt want het is en blijft toch altijd moeilijk om te beslissen wat we ‘s avonds weer moeten eten.

Heb jij een strakke koelkast indeling?

De indeling laat ik eigenlijk altijd over aan Dominique, wat zij is altijd lekker geordend. Als ik dit op me zou moeten nemen, dan zou het echt een zooitje worden met alle producten door elkaar.

Heb jij een ultieme koelkasttip?

Phoe… dat vind ik een lastige. Ik denk dat ik niet echt een gouden tip hebt, maar ik zorg er wel altijd voor dat ik voldoende hapjes en drankjes in huis heb. We krijgen geregeld onverwachts bezoek, wat ik super gezellig vind. maar ik vind het dan verschrikkelijk als ik niets in huis heb en iemand niet eens iets te drinken aan kan bieden. Ik ben een gezelligheidsdier en daar hoort ook een gevulde koelkast bij!

Sharing is caring