Handen lezen, zo doe je het

Je kunt op drie verschillende manieren je hand lezen: door de vorm van je handen, de heuvels in je handen of de lijnen van je handen. In dit artikel kom je meer te weten over de lijnen van je handen en wat ze nou precies over jou zeggen als persoon.  

Wat betekent het? 

Je hebt op je handen drie lijnen, dit zijn de hoofdlijn, de hartlijn en de levenslijn. Deze lijnen zijn de belangrijkste lijnen van je hand en het duidelijkst aanwezig op je hand. Handig is om te weten dat je linkerhand de spiegel is van je verlangens, ziel en gevoelens. Je rechterhand staat daarentegen voor je talenten. Je rechter- en linkerhand kunnen hier dus flink in verschillen. 

Je Levenslijn 

De levenslijn op je hand heeft niks te maken over de duur van je leven, dus maak je vooral geen zorgen als je een hele korte levenslijn hebt. De levenslijn zegt namelijk iets over je levenskwaliteit. Eerst moet je beginnen waar de levenslijn op je linkerhand ongeveer zit. Als de lijn hoog in je hand staat dan betekent het dat je ambitieus bent en zelfvertrouwen hebt. Begint de levenslijn iets onderin je linkerhand, dan ben je wat aan de onzekere kant. Omdat de lijn een weerspiegeling is van jezelf, kan de lijn dus ook veranderen. Dit komt vooral door verdriet en stress. Dit kan je dus ook lezen aan je linkerhand. De levenslijn zal dan één of meerdere keren doorbroken zijn. Heb je veel onderbrekingen, dan heb je op dit moment een kwetsbare emotionele of fysieke gezondheid. 

Je Hoofdlijn 

De hoofdlijn staat in een weerspiegeling van hoe jij denkt. Het geeft weer waarin je gelooft en hoe je in het leven staat. Als je een duidelijke en diepe hoofdlijn hebt, dan ben je onafhankelijk, realistisch en rationeel. Bij een korte hoofdlijn kun je veel dingen goed herinneren en ben je nuchter ingesteld. Voor creativiteit en voor fantasie heb je een lange hoofdlijn op je linkerhand. De onderbrekingen in de hoofdlijn kunnen betekenen dat je niet altijd de juiste en beste keuzes maakt. Als je hoofdlijn dicht bij je hartlijn ligt dan betekent het dat verstand vaak voor je gevoel gaat. Liggen juist de hoofd- en levenslijn dicht bij elkaar, dan ben je een betrouwbaar persoon. 

Je Hartlijn  

De hartlijn zegt iets over je gevoelens. Het laat ook zien in hoeverre je ambitieus bent en vertelt iets over je partnerkeuze. Als je een duidelijke en diepe hartlijn hebt, betekent het dat je een gevoelsmens bent. Een dikke hartlijn betekent dat je een groot inlevingsvermogen hebt. De lengte van de hardlijn geeft weer hoe emotioneel je bent als persoon. Bij een lange levenslijn ben je emotioneler dan bij een korte levenslijn. Een korte levenslijn kan betekenen dat je vaak aan jezelf denkt. Splitst de lijn zich op dan betekent het dat je altijd de volle 100% inzet en dat je veel energie hebt.  

Dubbele lijnen 

Dubbele lijnen komen niet vaak voor, maar het kan wel. Een dubbele levenslijn betekent dat je een enthousiast persoon bent en veel energie hebt. Een dubbele hoofdlijn wijst erop dat je slim bent. Wanneer je twee hoofdlijnen hebt, is dat heel zeldzaam en het betekent dat je als mens heel erg sociaal bent. Een dubbele hartlijn houdt in dat je jezelf niet snel bloot zult geven aan je omgeving.  

Sharing is caring