De betekenis van veelvoorkomende seksdromen

Je droomt vast wel eens en misschien heb je ook wel eens een seksdroom gehad, maar wat betekent die seksdroom nou precies? Wij hebben voor jou het antwoord.  

Seks hebben met je baas 

Als je droomt over het feit dat je seks hebt met je baas betekent dit niet gelijk dat je dat dan ook daadwerkelijk echt wilt. Deze droom betekent namelijk dat je je niet prettig voelt met de machtsdynamiek tussen jullie.  

Seks met iemand die je eigenlijk niet aardig vindt 

Het kan zijn dat er mensen zijn die je niet echt mag. Dit kan komen omdat ze je onzeker maken, ze je niet laten praten of ze hebben je misschien zelfs ontslagen. Die persoon laat je niet lekker in je vel voelen en daardoor kan je dus iemand niet mogen. Als je dan droomt over dat je seks hebt met zo’n iemand kan dat betekenen dat je graag de macht wilt terugnemen.  

Seks met ex 

Het is misschien iets waar je liever niet over wilt dromen, maar toch kan je er wel over dromen. Als je hierover droomt kan het zijn dat je stiekem nog niet helemaal over je ex heen bent of dat er dingen zijn die nog niet goed of volledig zijn afgerond.  

Seks met het geslacht waar je eigenlijk niet op valt 

Als je hierover droomt betekent dat niet gelijk dat je altijd voor het verkeerde geslacht hebt gekozen. Het nieuwe is namelijk het zaadje van de menselijke seksuele opwinding. 

Seks met een beroemdheid 

Je hebt misschien wel eens gedroomd over seks met Leonardo DiCaprio en dat je wakker werd en dacht nee het is was maar een droom. Zo’n droom kan je het gevoel geven van keuzevrijheid en het kan je vertrouwen geven. Het kunnen dingen zijn die je in het echte leven nog een beetje mist. 

Seks in het openbaar 

Seks is het openbaar kan iets zijn dat stiekem wel op je bucketlist staat. Als je hierover droomt kan het betekenen dat je iets avontuurlijker moet zijn in de slaapkamer.  

Sharing is caring