Haartrends voor in de winter 2021

Ondertussen in het alweer winter en er zijn weer flink wat soorten haarstijlen in de trend. Maar wat zijn de haartrends voor in de winter? Wij hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet. 

De moderne Rachel 

Als je een echte fan bent van FRIENDS moet je deze naam herkennen. Deze haartrend is namelijk geïnspireerd door het kapsel van Rachel uit FRIENDS. Dit kapsel is precies hetzelfde als het kapsel uit de jarig negentig, maar nu met lange lokken. Dit kapsel is ideaal als je toch wat anders wilt doen met je haar, maar het wel lang wilt houden. 

Een pony 

Voor iedere haartype is er wel een pony. Zo heb je de luchtige pony uit de jaren 70, maar ook heb een subtiele pony dat een beetje als een gordijn valt over je jukbeenderen.  

Paardenstaart met een vlecht 

Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Meiden met een paardenstaart en daar dan weer een vlecht in.  

Kastanje- en honingtonen 

In de winter is het natuurlijk leuk om dan een wat warme tint aan je haar te geven. Wil je dit eens uitproberen? Probeer dan karamel, koper of ambertinten. Deze kleuren zullen namelijk goed uitkomen bij je natuurlijke haar.  

Bronde 

In de winter zullen veel blondies ervoor kiezen om 2 tinten donkerder te gaan met hun haar. Het is niet alleen zo dat een wat donkerdere kleur makkelijker te onderhouden is, ook is het zo dat je hierdoor ook even een pauze hebt van het bleken. 

Sharing is caring