FROZZA SALAME AL FINOCCHIO

INGREDIENTEN


1 FROZZA bodem – Grey Carbon of White Classic met tomatensaus en
mozzarella
40 gr. Salame al finocchio (venkelsalami)
10 gr. Rode Chilipepertjes vers
1 gr. Verse citroenrasp
3 gr. grana padano geraspt
2 takjes platte peterselie

BEREIDING

• Verwarm de oven 15 minuten voor op de hoogste stand (220 – 240
graden C
• Beleg intussen de FROZZA bodem met de salame al finocchio
• Strooi daarop de in stukjes gesneden rode chili pepertjes zonder de
zaadjes
• Bak de pizza gedurende 10 – 12 minuten op 220 – 240 graden C. – kijk
regelmatig: als de randen kleuren is hij (bijna) klaar.
• Haal de pizza uit de oven, bestrooi met de verse citroenrasp, de grana
padano en garneer met de peterselieblaadjes.


BUONO APPETITO!

Sharing is caring