Wat zegt parfum over jou?

Voor iedere gelegenheid een andere parfum. Je kan zelf geen genoeg krijgen van parfum. Meestal heb je wel voorkeur voor een bepaalde geur: zoet, bloemig of juist kruidig. Maar wat zegt een parfum nou over je persoonlijkheid? Wij hebben het voor je uitgezocht. 

Een kruidige geur 

Als je een fan bent van deze geur, ben je sexy en zelfverzekerd. Je bent ondanks je killer vibe ontzettend nonchalant. Alleen dit weet je dan wel mooi te compenseren omdat je toch wel super awesome bent. Je vindt het belangrijk om van dingen te genieten en houdt dan ook echt niet van een dieet.  

Een bloemen en poederige geur 

Je houdt van romantiek, strikjes en roze. Je vindt het leuk om jezelf te verwennen met allemaal mooie dingen en je bent echt een interieurjunkie. Je omarmt het feit dat je een vrouw bent en je hebt een klassieke stijl.  

Een fruitige geur 

Wanneer je van deze geur houdt zit je vol energie en heb je toch wel een ander gevoel voor humeur. Je zult vaak alleen moeten lachen en je hebt dus echt je eigen humeur. Met jou heb je altijd lol en heb je veel mensen om je heen. Je vindt het niet erg om te flirten, maar je kan ook makkelijk op iemand uitgekeken zijn. Dat komt door je korte spanningsboog.  

Een natuurlijke geur 

Als je van de groene geuren houdt leef je erg bewust en is de kans dat je vaak aan het experimenteren bent met kruidenthee groot. Het liefst draag je kleding van natuurlijke materialen, ben je graag buiten en eet je het liefst biologisch.  

Een mannelijke geur 

Vrouwen die houden van een mannelijke geur hebben vaak een sterke persoonlijkheid. Je weet precies waar je voor staat en je kunt makkelijk zelf richting geven aan je lichaam.  

Parfumgeuren zeggen dus ontzettend veel over jouw persoonlijkheid. Iedere geur heeft zijn eigen persoonlijkheden.  

Sharing is caring