Hoe krijg je slanke dijen

Veel vrouwen dromen ervan om slankere dijen te hebben. Maar het hebben van slanke dijen is niet in een keer gebeurt, want je moet hier ook wat voor doen. Maar welke dingen kan je toepassen om mooie slanken dijen te krijgen?  

Dijen  

Waar zitten je dijen en wat zijn dijen precies? De dij is in de anatomie van de mens en gewervelde dieren het gedeelte van het been dat zich tussen de heup en de knie bevindt. Het bestrijden van het vet dat zich ophoopt op de dijen is lastig. Maar er zijn wel genoeg methodes die je kan toepassen om slankere dijen te krijgen.  

Masseren van je benen 

Door je benen te masseren is het een zeer effectieve voor de verwijdering van gifstoffen die zich in het onderlichaam opstapelen. Het masseren helpt onder andere bij het; verbeteren van de bloedsomloop, de opeenhoping van vet te verminderen en het stimuleren van het lymfevatenstelsel. Hoe ga je te werk? Gebruik een goede olie die jij fijn vindt, neem een klein beetje op je handen en gebruik dat om je benen in een opwaartse beweging mee te masseren. Gebuik in de tussentijd je knokkels en vingertoppen om een klein beetje druk uit te oefenen. Deze oefening kan je een paar keer per week herhalen.  

Dagelijkse lichaamsbeweging 

Het is van essentieel belang om dagelijks in lichaamsbeweging te blijven om slankere dijen te krijgen. Maar er zijn geen magische oefeningen die bestaan voor het vet verbranden bij je dijen. Het is daarom ook de bedoelding dat je cardio en krachttraining combineert. Een aantal sporten en oefeningen die worden aangeraden zijn; hardlopen, yoga, squads, fietsen, zwemmen of traplopen.  

Diëten verbeteren 

De beste manier om de omvang van je dijen te verkleinen en je lichaam gezonder te maken is een goed dieet, dit is omdat je je lichaam voorziet van alle voedingsstoffen die nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je een dieet volgt waarbij je let op het aantal calorieën dat je binnenkrijgt.  

De volgende tips worden meegegeven :

  • Meer voedingsmiddelen te gebruiken die vocht afdrijvende zuiverende eigenschappen hebben.  
  • Meer eiwitten binnenkrijgen, omdat je lichaam dit nodig heeft om meer spiermassa te kunnen opbouwen.   
  • Verminderen van suiker, zout, verwerkte voedingsmiddelen, verzadigde en onverzadigde vetten,  

Overig  

Van het veel drinken van water is algemeen bekend dat het zeer goed en gezond voor je is. Water bevat geen calorieën en wanneer je het binnenkrijgt in je lichaam helpt het je lichaamsgewicht onder controle te houden en bepaalde functies uit te voeren. Je slaap en lichaamsgewicht lijkt niet echt met elkaar verbonden, maar een goede nachtrust speelt een belangrijke rol om overtollig vet te verbranden. Een koude douche nemen kan je gehele uitstraling al verbeteren. Het helpt onder andere met; je slappe huid steviger maken, zorgen dat je huid er beter uitziet en het zorgt voor de verbetering van de bloedsomloop.  

Sharing is caring