Struggles met lippenstift

Heb je standaard 3 lippenstiften in je tas zitten voor als het moment er weer is dat je het moet bijwerken? Of gewoon niet de deur uitgaan zonder dat je lipstick hebt opgedaan, dan herken jij deze typische struggles direct. 

Lippenstift op je tanden 

Dit is een struggle waar iedereen wel een keer mee te maken heeft gehad. Je weet eigenlijk al van te voren dat het kan gebeuren, maar toch vergeten we vaak te checken of het op je tanden zit. Je moet dus even wat vaker lachen in de spiegel. 

Kleur stress 

Waarschijnlijk heb je 20 verschillende kleuren lippenstift staan, maar toch heb je vaak last van keuzestress, want welke kleur moet je vandaag weer op. Maar het kan ook zijn dat je automatisch toch iedere keer weer dezelfde kleur pakt. Je hebt dan het gevoel dat je totaal niet veel kleuren hebt, maar je pakt gewoon iedere keer dezelfde kleur. 

Eten en drinken blijft een uitdaging 

Heb je eindelijk de juiste kleur gekozen voor de dag moet je ook nog gaan eten en drinken. Het liefst drink je door een rietje en eet je iets dat net zo groot is als een sushi maki, maar helaas kan je dat niet altijd doen. 

Het lijkt zo simpel 

Heb je een leuke tutorial gezien waar de lippen echt perfect zijn en je wilt het dan natuurlijk ook zelf proberen. Je hebt alles erbij gepakt en bent er helemaal klaar voor. Dan zit het op je lippen en ziet het er toch niet uit of is het moeilijker dan gedacht. Op van die video’s ziet het er namelijk altijd zo simpel uit, totdat je het zelf wilt proberen. 

Lippenstift voor iedere situatie 

Je hebt al zoveel soorten kleuren lippenstift en dan vaak ook voor iedere gelegenheid weer een andere lippenstift. En dan zeg je waarschijnlijk ook vaak dat je nog niet genoeg lippenstift hebt terwijl je eigenlijk al 3 soorten rode lippenstift hebt, maar toch nog een vierde wilt. 

Deze lippenstift struggles komen je waarschijnlijk bekend voor, want wie heeft er nou geen last van struggles wanneer je lippenstift draagt.  

Sharing is caring