Perfecte fotospots tijdens de feestmaand

Je hebt de kerstboom mooi versierd en de lichtjes zorgen voor een mooie sfeer. Alle redenen om een mooie foto te maken met je gezin bij de kerstboom! Of toch op mooie plekken buiten of met een fotoshoot? Ben jij nou benieuwd naar de perfecte fotospots? Dan hebben wij er een paar voor jou op een rijtje gezet. 

Kerstboom 

Dit is een plek waar je waarschijnlijk zelf ook al aan gedacht hebt. Foto’s maken bij een goed gevulde kerstboom met allemaal cadeautjes eronder. Naast dat het er supergezellig uitziet, kan je het ook makkelijker ieder jaar weer doen. Veel mensen hebben toch een kerstboom staan en daarom kost het niet heel veel moeite om een foto te maken.  

Ice Amsterdam 

Bij Ice Amsterdam op het museumplein kun jij schaatsen. De perfecte plek om naast lekker te gaan schaatsen met je vrienden, familie of partner. Het is ook nog is een hele goede plek om een leuke foto te maken. Deze foto zou echt het typische wintergevoel uitstralen.  

Kerstboom in Utrecht 

In Utrecht staat bij Hoog Catharijne een tien meter hoge kerstboom! Ieder jaar wordt deze weer opgebouwd en kun jij genieten van de mooie grote boom en lichtjes. Ga hier zeker een keertje langs en maak een leuke foto. Altijd leuk om foto daarvan te hebben! 

Kerstbomenveldje 

Al die kerstbomen met lichtjes zien er allemaal wel heel kersterig uit, vind je niet? Als jij een kerstboom gaat halen kan jij hier ook al een leuke foto van maken. Ga tussen alle bomen staan, lachen, foto maken en klaar! 

Fotoshoot  

Snel wil je al makkelijk in de buurt een foto maken of thuis. Toch is het heel leuk voor later als je een keer een foto laat maken met je hele gezin in de kerstsferen. Lijkt jou dit leuk om te doen? Hou de social media van Fit at Home in de gaten en maak kans op een fotoshoot bij Shoots & More bij jou in de buurt! 

Sharing is caring