Avondje relaxen

Op de bank met een dekentje en snacks. Klinkt als de perfecte relax avond toch? Iedereen is wel is toe aan zo’n avondje thuis en niets te hoeven doen. Maar waarom hebben we zo’n relaxed avondje nou nodig? 

Even niks doen 

Wanneer je met je vrienden bent ben je eigenlijk vaak druk. Je bent dan vaak bezig met andere en vergeet je dan op een ding te focussen, namelijk om even je eigen ding te doen en tijd voor jezelf hebben tijdens een rustig avondje op de bank met een leuke film.  

Het geeft je nieuwe energie 

Met een avondje rustig op de bank zitten kan je je lichaam en geest even goed opladen. Dit zorgt ervoor dat je voor de volgende dag of misschien zelfs de rest van de week lekker veel energie hebt en je er weer tegen aan kan.  
 

Het brengt je nieuwe dingen 

Als je even lekker op de bank zit een filmpje te kijken kan je spontaan aan dingen denken waar je normaal niet aan zou denken. Je kan namelijk ontzettend leuke creatieve dingen bedenken.  

Musthaves voor de perfecte filmavond 

Huispak 

Bij een avondje op de bank met een film hoort eigenlijk wel een huispak. Als je lekker in zo’n comfy outfit zit kan je lekker op de bank kruipen en dan nog beter met een heerlijk zacht dekentje en met lekker veel kussen erbij. 

Kaarsen en geurstokjes 

Het is ook heel fijn als de kamer en knus uitziet, dus een beetje wat donkerder maar ook wel met leuke kaarsen en geurstokjes. Dit zorgt voor net wat meer gezelligheid en ziet er natuurlijk ook ontzettend leuk uit. 

Eten en drinken 

Bij een filmavondje is er wel echt iets dat je niet kan missen namelijk lekker eten. Zonder lekker eten en drinken geen filmavond toch? Lekkere chips, toastjes met een lekkere dip en wat olijven.  

Sharing is caring