De 7 schoonheden

Jij hebt een spleetje tussen je tanden of je hebt sproeten die je het liefst bedenkt met liters make-up. Veel mensen schamen zich hiervoor, maar dat hoeft niet meer! Jij bezit dan namelijk een van de zeven schoonheden. We hebben allemaal wel is van de zeven schoonheden gehoord. Maar wat zijn deze ook alweer?  

Lange gekrulde wimpers 

Het gaat hier om lange, gekrulde en volle wimpers die een vrouw van nature heeft. Tegenwoordig laten veel mensen namelijk hun wimpers krullen of nepwimpers opplakken. Daarnaast bezit iedere vrouw wel een mascara om de wimpers nog langer te laten lijken. Wat je zou kunnen doen om de haargroei van je wimpers te bevorderen is het gebruiken van wonderolie. Dan worden ze op een natuurlijke manier langer. 

Sproetjes 

Mensen met een bleke huid hebben al snel sproetjes. Toch kunnen mensen met een getinte huid ook sproetjes krijgen door in de zon te liggen. Sproetjes worden door veel vrouwen snel bedekt met een dikke laag make-up. Dit is dus niet nodig. Sproetjes worden ook gezien als een van de zeven schoonheden. 

Spleetje tussen je voortanden 

Veel mensen gaan laten hun tanden recht zetten met behulp van een beugel. Dan worden ook veel spleetjes weggehaald. Als je dat spleetje tussen je tanden hebt is het alleen maar mooi! Dit is namelijk ook een van de zeven schoonheden.  

Amandelvormige ogen 

Iedereen heeft ogen in een andere vorm. Je ogen kunnen rond zijn, je kunt hangende oogleden hebben, uitpuilende ogen, je ogen kunnen dicht bij elkaar staan, je kunt smalle ogen hebben of je hebt amandelvormige ogen. Een amandelvormig oog heeft de vorm van een amandel en dit wordt ook wel gezien als de ideale vorm voor je oog gezien.  

Moedervlek boven je lip 

Een moedervlekje boven je lip wordt als een sexy ding gezien. Een moedervlek op die op plek komt niet vaak voor. Het gaat hier om een zwart over bruin klein moedervlekje boven je lip. Je kunt ook zelf stiekem een moedervlekje aanstippen met een zwarte of bruine eyeliner of oogpotlood.  

Kuiltjes in de wangen 

Kuiltjes in je wangen worden zichtbaar wanneer iemand lacht. Kuiltjes in je wangen worden al snel als schattig ervaren. Niet iedereen heeft van die schattige kuiltjes dus sommige mensen laten piercings in hun wangen zetten. Zo lijkt het alsof zij kuiltjes hebben.  

Donker haar en blauwe ogen of blond haar en bruine ogen 

Je ziet het niet heel vaak, mensen met bruin haar en lichte ogen of mensen met blond haar en bruine ogen. Vaak hebben blondines blauwe ogen. Daarnaast hebben mensen met donker haar vaak donkere ogen. Tuurlijk kun je zelf je haar verven om dit aan te passen, maar dit is niet natuurlijk. 

Sharing is caring