Dit zijn de make-up trends van het najaar

Het najaar komt er weer aan en dat betekent ook dat er weer verschillende make-up trends helemaal het ding zijn in het najaar. Het gaat van een neutrale look naar de smokey-eyes. Ben jij nou benieuwd naar wat de make-up trends van het najaar 2021 zijn? Lees dan snel verder.  

Make-up trends najaar 

  • Neutrale basis 

Dit najaar is het weer helemaal in om voor een naturel basis te gaan, dus je hoeft geen dikke foundation op te doen, maar gewoon een kleine glow en je ogen eruit laten springen.  

  • Matte lippen 

Om nog even bij de neutrale look te blijven, want dit najaar blijven de lippen ook lekker neutraal. Geen vele lipkleuren, maar lekker neutraal en mat. 

  • Soap wenkbrauwen 

Terwijl er dit jaar eigenlijk gedacht werd dat de dunne wenkbrauwen terug kwamen, maar toch zijn ze er nog steeds. Je hebt niet eens make-up nodig, kam je wenkbrauwhaartjes door en de creëer het perfecte effect.  

  • Fel gekleurde oogschaduw 

Dit najaar zal je veel fel gekleurde oogschaduw gaan zien. En dan heb je natuurlijk die felle oogschaduw, maar dan met een smokey-eye effect is het helemaal de trend van het najaar.  

  • Donkere smokey-eye 

Dit keer geen subtiele oog look, maar gewoon de donkere smokey0eyes. En omdat de rest van de make-up neutraal is zullen je ogen dit najaar er erg uitspringen.  

Dit najaar zijn er weer verschillende make-up trends teruggekomen en de wenkbrauwen zijn gebleven. Het zal dit najaar allemaal gaan om de ogen, die staan echt in het middelpunt in de hele make-up look. Je zal deze looks veel gaan zien op een catwalk.  

Sharing is caring