Wat zegt jou favoriete bloem over jou

Je hebt vast wel een bloem die je favoriet is. Maar wat zegt jouw favoriete bloem nou precies over jou? Lees dan snel verder en kom erachter. 

Roos 

Is de roos jouw favoriete bloem dan ben je erg gepassioneerd in het leven. Je bent dan ook erg romantisch en houdt van die typische ‘quality time’ 

Gerbera 

Waarschijnlijk ben jij een kleurrijke verschijning als een gerbera jouw favoriete bloem is. Je zal ook binnen je vrienden bekend staan als degene die bijna alles durft.  

Lelie  

Wanneer de lelie jouw favoriete bloem is dan hou je ervan dat alles goed geregeld is en er verzorgd uitziet.  

Tulp 

Je hebt plezier in het leven en geniet van elke dag wanneer de tulp jouw favoriete bloem is. Toch hou je er ook van wanneer je even lekker op vakantie kan gaan. 

Calla  

Wanneer een calla je favoriete bloem is hou je wel van een feestje. Je houdt er ook van om lekker op te vallen.  

Alstroemeria  

Deze bloem staat voor vriendschap. Je barst van de verassingen en je weet altijd wel wat positiefs te brengen aan bepaalde situaties. Het is dus een goede keus als het je favoriete bloem is.  

Chrysant 

Je kan een heel nuchter persoon zijn en ook erg praktisch ingesteld. Je houdt ervan om met mensen te zijn. Als dit jouw favoriete bloem is kan je erg verassend uit de hoek komen.  

Orchidee 

Je houdt van schoonheid. Je vind dat belangrijk bij anderen, maar ook bij jezelf. Ook eerlijkheid vind je erg belangrijk, dus deze bloem is een goede keus als favoriete bloem.  

Amaryllis 

Wanneer dit Je favoriete bloem is ben je een persoon die erg trots is en niet met opgeheven hoofd het leven ingaat.  

Dahlia  

Je staat erg stevig in je schoenen en daardoor straal je kracht en onafhankelijkheid uit. De mensen om je heen kunnen op je bouwen en zijn graag bij je. Het is dus een mooie keus als je dit je favoriete bloem is.  

Freesia  

Deze bloem is een klassieker. Als dit jouw favoriete bloem is dan hou je pure en smaakvolle schoonheid. Deze bloem staat ook nog eens symbool voor onvoorwaardelijke schoonheid. 

Zonnebloem 

Met deze bloem als jou favoriet ben je altijd het zonnetje in huis. De mensen om je heen waarderen je rechtsvaardigheidsgevoel en je frisse blik op dingen. Je houdt erg van gezelligheid met je familie en vrienden. 

Hortensia 

Als dit je favoriete bloem is ben je degene die nooit een verjaardag vergeet en je zorgt er altijd voor dat mensen het naar hun zin hebben. 

Gloriosa 

Dit is een goede keus om dit je favoriete bloem te noemen je gaat namelijk volledig voor je carrière. Je staat er ook wel om bekend dat je heel veel ballen in de lucht kan houden.   

Sharing is caring