Gezichtsyoga

Dit is alles wat u moet weten over deze rimpelverminderende oefeningen 

Gezichtsyoga is de manier om jouw huid te verbeteren zonder dat je ook maar het idee hebt dat je een work-out hebt gedaan. Je kunt deze oefeningen echt overal doen.  

De oefeningen, die oorspronkelijk uit Japan komen, bestaat uit een het rekken en strekken van de spieren in je gezicht. Dit doe je door verschillende gezichten te trekken. Je spieren ontspannen en verstevigen voor een slanker en jongere look.  

Gezichtsyoga bevat twee verschillende soorten oefeningen: oefeningen die ‘slapende spieren’ wakker maken. Hierdoor word je gezicht meer gelift. En oefeningen die overbelaste spieren laten ontspannen om rimpels te verminderen. Je vindt deze spieren bijvoorbeeld in het onderste ooglid of jouw wangen. Overbelaste spieren zitten vaak in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en rond de mond.  

Tijdens deze lessen leer je hoe je de spieren kunt ontspannen en aanspannen met als doel rimpels te verminderen. Je kan deze gemakkelijk zelf doen. Youtube staat er vol mee!  

Tijd 

Het kost tijd om resultaat te zien. Als je op regelmatige basis een sessie doet. Zou je na een paar weken tot maanden resultaten moeten kunnen zien. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak je het doet. Je kan het eigenlijk vergelijken met work-outs als je één keer een buikspier work-out hebt gedaan ben je ook niet gelijk een mega strakke buik. De kracht zit hem dan ook in de herhaling. Een dagelijkse korte sessie van 3 minuten wordt aangeraden voor het beste resultaat.  

Sharing is caring