Wat zijn de haartrends voor in de herfst?

De pony 

In het voorjaar van 2021 was de pony ook een trend, maar dan net een ander soort pony genaamd de curtain bang. Deze herfst mag die net wat netter en strakker.  

Een lage staart 

Voor deze haarstijl hoef je niet eens naar de kapper. Het is een makkelijke haarstijl die je even snel zelf thuis kan maken. Je kan deze straat heel strak naar achter maken, maar je kan hem er ook gewoon lekker losjes en rommelig naar achter doen. allebei ziet het er leuk uit.  

Een midden scheiding 

Deze haartrend is weer helemaal terug. Hoe leuk is dat? De midden scheiding heeft een hele klassieke uitstraling en ziet er mooi en verzorgd uit. Deze scheiding is super makkelijk om even snel te doen en het staat letterlijk iedereen.  

Haaraccessoires 

Haaraccessoires zijn weer helemaal in. En dan al helemaal richting de wat meer retro stijl. Zo kunnen dat sjaaltjes zijn voor in je haar, haarbanden, hoedjes en schuifspeldjes. Ook worden deze verschillende accessoires gecombineerd met elkaar en er zijn natuurlijk nog veel meer andere leuke haaraccessoires die je kan gebruiken.  

Een lange bob 

Voor wie er eerder met de bobtrend meegingen hebben geluk, want nu is het helemaal leuk wanneer je er een paar centimeter bij laat groeien en het bij een lange bob laat. Het is de haartrend van herfst 2021. Het leuke aan deze trend is dat je het ook nog eens super leuk kan combineren met een pony.  

Natuurlijk kapsel 

Bij modeshows werden er dit najaar van 2021 veel minder modellen gezien waar ze een krultang hebben gebruikt of er even een stijltang bij hebben gepakt. Herfst 2021 is de tijd om je haar gewoon je haar laten en gewoon eens te kijken hoe het valt. Het positieve hieraan is dat je minder tijd besteed aan je haar en het verminderd ook beschadiging aan je haar. Je ziet steeds meer dat mensen hun natuurlijke haar laten zien.  

Een schuine en gladde pony 

Deze haarstijl zie je ook veel voorbij komen. En het leuke is dat je hem gewoon zelf kan maken door een beetje gebruik te maken van haarlak. Voor deze schuine pony heb je niet eens van jezelf een pony te hebben. Hoe tof is dat! 

Natuurlijke afro 

Herfst 2021 is de periode om je afro te laten zien. Nu is het wel zo dat je een afro hebt of niet. Maar wanneer je een afro hebt mag je daar echt wel trots op zijn en hem laten zien.  

Korte coupe 

Een kort kapsel kan je ieder seizoen dragen en ook ieder seizoen weer ander. Zo’n korte coupe heeft een frisse uitstraling en laat je gezicht goed zien. En hoe leuk is het nou om na de zomervakantie en je gaat weer richting de herfst om even lekker een stukje van je haar te knippen.  

Sharing is caring