Lustopwekkend voedsel

Je hebt al een tijdje wat minder zin in seks en wilt het graag weer voor jezelf en voor je partner. Je kan veel verschillende dingen proberen, maar wist je al dat sommig voedsel ervoor kan zorgen dat jij meer zin hebt in seks. Probeer dit is! 

Knoflook 

Als je dit voor het eerst ziet denk je van hoe kan dit nou werken. Dit zie je natuurlijk helemaal niet voor je tijdens een zoensessie. Toch is knoflook lustopwekkend. In knoflook zitten namelijk zwavelhoudende stoffen en antioxidanten. Deze hebben allebei een stimulerende en opwekkende werking. 

Watermeloen 

Bij een watermeloen zou je denken dat dit erg onschuldig is. Maar dat is zeker niet waar. Onderzoekers zeggen namelijk dat het eten van een watermeloen kan werken als viagra. Dus mannen als het echt even niet lukt neem een stuk watermeloen. 

Oesters 

In oesters zit een hoge concentratie fosfor. Dit zorgt ervoor dat het erg lustopwekkend is. Ze zijn ook nog eens licht verteerbaar en daarom perfect als je nog een lange, vermoeiende nacht gepland hebt staan. 

Asperge 

In asperges zit asparagiczuur. Dit bestrijdt vermoeidheid, wat in het algemeen erg fijn is. Asperges zijn ook rijk aan kalium, fosfor en calcium. Deze stoffen zorgen ervoor dat je energieniveau ook stijgt.  

Avocado 

Avocado staat in het algemeen erg bekend om hoe gezond het is. Naast dat het gezond is, is het ook nog is lust opwekkend door de hoge concentratie foliumzuren die in avocado zitten. Naast dat het lustopwekkend is kan een avocado je ook een energieboost geven. Zo bevat de vrucht vitamine B6 en een vitamine die hormoon regulerend werkt. 

Pure chocolade 

Naast dat dit goed werkt voor je libido, is het ook nog is goed voor het verminderen van een hoge bloeddruk. 

Banaan 

Als je een banaan vasthoudt of in je mond doet denk je al snel aan seks door de vorm. Dit is zeker niet de enige reden dat dit lustopwekkend voedsel is. De stoffen in een bananen geven je meer energie en krijgen mensen sneller meer zin in seks. Het is zelfs zo dat bananen het Bromelia Enzym hebben. Dit verhoogt het mannelijke libido.   

Tomaten 

Weer iets dat zo goed is voor het mannelijke libido. Het velletje van de tomaat bevat namelijk lycopeen. Dit is een kleurstof die essentieel is voor een gezonde prostaat. 

Sharing is caring