Prachtige herfstfoto’s

Prachtige herfstfoto’s

De herfst is een goed moment om mooie foto’s te maken. Deze seizoenswisseling geeft ons warme kleuren en zacht licht. Alhoewel de ‘r’ in de maand zit, is de temperatuur vaak ook nog prima om, met een jas aan, naar buiten te gaan. De mooiste plekjes om foto’s te maken, zijn vaak gewoon om de hoek te vinden. Denk bijvoorbeeld aan dat ene bruggetje, het groene grasveld of een oud stukje muur. Maar wil je er een heuse fotoshoot van maken, dan hebben wij een aantal leuke locaties voor je uitgezocht!

Het nationale park de hoge Veluwe In september staat de hei hier prachtig paars in bloei. Het is een sprookjesachtig tafereel dat mooie paarse bed zo ver als je oog reikt. Pak je kans zodra je leest dat de heide in bloei staat, want de heide bloeit niet lang.

Nationaal Park de Maasduinen

In dit natuurgebied vind je bos- en heidegebied gelegen op een langgerekte zandrug. Veel verschillende decors op één plek, waardoor je op één locatie verschillende sferen kunt creëren.

Radio Kootwijk

Het monumentale zendstation Radio Kootwijk ligt in het hart van de Veluwe. Het pand geeft veel mogelijkheden voor creatieve foto’s. Rondom dit imposante gebouw vind je tevens bijzonder natuurgebied. De open heidevelden wisselen zich af met strekkende zandvlaktes.

Palendorp bij Petten aan Zee

Dit monument is een mooie hotspot om foto’s te nemen. Door de schommels is het zeker kidsproof en een optimale locatie voor gezinsfoto’s.

Loonse en Drunensche duinen

Deze duinen kenmerken zich door veel, heel veel, zand. Het zorgt voor een bijna safari-achtige sfeer. De duinen zijn rondom omgeven door bossen. Je kan dus kiezen voor foto’s omringt door zand of in de schaduw van het bos.

Botanische tuinen

Je vindt ze bij elke grote stad met een universiteit wel: de Botanische tuinen. Vaak kan je hier in de herfst nog met aardig wat groene planten op de foto. Mocht het weer even tegen zitten dan kun je terecht in de kassen waar vaak mooie tropische planten staan.

Het resultaat

Je bent er lekker op uit geweest en jouw telefoon staat vol met de mooiste foto’s. Helaas blijven deze foto’s vaak op jouw telefoon staan, omdat uitzoeken en afdrukken veel tijd kost. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: klikkie!

Klikkie helpt je maandelijks herinneren om jouw 10 mooiste foto’s in te sturen. Vervolgens drukken zij ze af in de mooiste kleuren en op verschillende formaten en sturen ze de afdrukken binnen 24 uur op. Zo verzamel je iedere maand de meest dierbare herinneringen!

Cadeautje voor jou!

Als Fit at Home lid krijg jij €5,- korting op de eerste maand klikkie! Ga naar https://www.klikkie.nl/nl-NL/activeren/?utm_source=Fit+at+Home+&utm_medium=Web+-+e-mail+&utm_campaign=Fit+at+Home&utm_id=Fit+at+Home en verzilver deze code: FITATHOME5

Sharing is caring