Wel of geen droogshampoo gebruiken?

Je hebt vast eens meegemaakt dat je haar vettig was of totaal geen volume had en dat je dan even droogshampoo erbij had gepakt om dat te fixen op een snelle en makkelijke manier. Maar is droogshampoo nou wel echt goed voor je haar? 

Het gebruik 

Droogshampoo kan je zien als een snelle oplossing wanneer je haast hebt. Droogshampoo kan je haar volume geven of je haar er wat frisser uit laten zien. En wist je dat je haar totaal nier uitdroogt, maar je moet wel oppassen want op lange termijn kan het averechts gaan werken. 

Volume  

Droogshampoo is de perfecte manier om volume te creëren in je haar wat ook leuk is dat je de droogshampoo voor je gaat slapen op je haaraanzet sprayt. Belangrijk is dat je niet teveel droogshampoo gebruikt maar gewoon royaal.  

Wanneer geen gebruik maken van droogshampoo 

Om te weten of je droogshampoo moet gebruiken is het handig om goed te kijken naar wat voor weer het is. Wanneer het vochtig buiten is kan je haar heel makkelijk en snel vettig lijken, maar dat is het dan helemaal niet. Wanneer je wel gebruik maakt van droogshampoo wanneer je haar vet is kan het je haar droog maken.  

Andere manieren voor het gebruik van droogshampoo 

Het leuke aan droogshampoo is dat je het niet alleen hoeft te gebruiken voor je haar, maar wist je dat je het ook voor hele andere dingen kan gebruiken die je niet verwacht? Je kan het namelijk gebruiken door wat droogshampoo op je wenkbrauwkwastje te spuiten en dat zorgt ervoor dat je wenkbrauwen dikker lijken en je haartjes wijzen de juiste kant op. Ook kan je het gebruiken als deo of wanneer je kleding statisch is. Wanneer je merkt dat je kleding statisch is spuit je wat droogshampoo erop en weg is het. 

Het gebruik maken van droogshampoo kan geen kwaad, maar doe het wel met mate. 

Sharing is caring