Vluggertje: lekker snel of een hel?

Dingen kunnen heel vlug gebeuren, zo ook, jawel, seks! Soms heb je even geen zin of tijd om hier uitgebreid de tijd voor te nemen en doe je het liever even snel. Langer is zeker niet altijd beter. In dit artikel delen wij er graag de voordelen van! 

Weinig tijd

Vluggertjes hebben genoeg voordelen. Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel is dat het minder tijd in beslag neemt. Je skipt namelijk het voorspel en gaat (bijna) meteen over in de daad. Het hoeft daarmee zeker niet minder leuk te zijn: vaak is het juist intenser, omdat je in een kortere tijd veel spanning voelt. Wissel je vluggertjes wel genoeg af met uitgebreide(re) sekssessies, zodat het leuk blijft! 

Dat kopje koffie overslaan

Je kan jezelf ook even helemaal wakker schudden in de ochtend door een vluggertje te doen. Door eventjes snel te bewegen ben je helemaal wakker en klaar voor de dag. Dat kopje koffie heb je nu niet meer nodig en ook die ochtendgymnastiek kun je overslaan!

Altijd en overal

Een vluggertje kan in principe altijd en overal. Het kan voordat je ergens heen gaat, als tussendoortje of tijdens het ophangen van de was. Het kan overal: in de douche, keuken, op de wasmachine of e trap. Het kan zelfs op openbare toiletten of in het bos! Voor sommigen is het extra spannend om het op een openbare plek te doen: de kans om betrapt te worden vinden mensen opwindend. Je hoeft ook niet alles uit te trekken. Je broek omlaag of je rok omhoog is al voldoende. 

Goede seks = een gezonde relatie

Daarnaast brengt seks een heerlijk gevoel met zich mee. Of je het nu even vlug doet of er twee uur de tijd voor neemt, er komen bepaalde hormonen in je lichaam vrij. Deze hormonen zorgen ervoor dat jij je even heel magisch voelt. Het zorgt er ook voor dat jij je heel verbonden gaat voelen met je partner. Dit is erg belangrijk voor een gezonde relatie. Dus als je gewoon even heel veel zin hebt en wilt ontladen, doe een vluggertje!

Sharing is caring